William Poromaa

Svensken var 234 sekunder före tvåan Mikael Gunnulfsen från Norge. William Poromaa vant igjen.


Pin By Fluent Design On Client Dance Academy Set Design Scenic Design Kinetic Sculpture

Jag är förvånad själv.

. William Poromaa har haft en jobbig försäsong med förkylningar som bidragit till att han fick en sen säsongsstart. 21-åringen blev bäste svensk när skiathlonen avgjordes på söndagsmorgonen och slutade sexa. Det visade William Poromaa som vrålade av lycka i målfållan och gav tränaren Lasse Ljung en björnkram.

Om du inte godkänner. Hör William Poromaa om relationen till Frida Karlsson. Men efter årsskiftet har det lossnat och på morgonen var han taggad och kände mer förväntan än.

21-åringen blev bäste svensk när skiathlonen avgjordes på söndagsmorgonen och slutade sexa. Det känns väldigt bra såklart. En sjätteplats i OS-debuten kan betyda så mycket.

Svaret på stjärnans kritik. William Poromaa imponerar inför OS. William Poromaa vann 15-kilometersloppet i klassisk stil i Falun under Skandinaviska cupen.

Åsarnaåkaren var drygt 20 sekunder före norrmannen Mikael Gunnulfsen Jag är själv förvånad att det går så här fort nu känns väldigt bra säger han till. William Poromaa var en av svenskarna som trotsade ledningen. Det var norsk dominans i herrarnas femton kilometer fristil i Davos under söndagen.

Det har varit mörka rubriker kring svensk herrskidåkning ett bra tag. William Poromaa svarade för en imponerade OS-debut i Peking. Skönt att få slå alla norrmän säger Poromaa efter.

Men William Poromaa gjorde en sensationell insats. Løypa som ble brukt i Falun denne helgen var. Vi har placerat cookies på din dator och lagrar din IP-adress för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser.

Svensson om de avgörande delarna på OS-banan. Under distansloppet 15 kilometer klassiskt i Skandinaviska cupen i Falun vann 21-åringen och slog till med säsongens bästa lopp. Det har varit jäkligt tuff träning så att det går såhär bra nu väldigt känns bra.

Vinter-OS i Peking har invigts och nu väntar sportfyllda dagar fram till den 20 februari. Framgångarna för de svenska längdskidåkarna har lyst med sin frånvaro under många år nu. En väg som föräldrarna för några år sedan tvivlade på att han skulle gå.

Det känns väldigt bra så klart. Jag funderar om man börjar bli religiös sade William Poromaa. För svensk del var det William Poromaa som slutade bäst.

Under söndagens lopp 15 kilometer fristil visade han klass och tog hem segern relativt enkelt. Längdskidor Svenska längdlandslaget William Poromaa. Jag åker för medalj och inget annat det är ändå mästerskap men det är klart att man måste vara ödmjuk och ta.

Läs dina lokala nyheter. För sex år sedan skrev den unge skidåkaren William Poromaa OS 22 på ett par byxor. Samtidigt som damerna fått fram åkare som Frida Karlsson och Ebba Andersson som skördat enorma framgångar i världscupen och stora mästerskap så har det varit trögt för.

Jag åker för medalj och inget annat i mästerskap men man måste vara ödmjuk och ta steg för steg. Biter inte på mig Facebook Twitter E-post. Skidstjärnan visade storform i Skandinaviska cupen i Falun Mer från.

Här följer hela OS-programmet med lite extra fokus på våra profiler från Medelpad. Som personlig trener for William Poromaa har Lars Ljung god kontroll på treningen til Frida Karlssons kjæreste og Sveriges frelsare. De svenska längdmedaljerna låter vänta på sig men William Poromaa stod ändå för en fin insats i karriärens första OS-lopp.

William Poromaa imponerade stort och slutade sexa i herrarnas. Plass på tre individuelle renn under VM i Oberstdorf. William Poromaa krossar motståndet sköna OS-beskedet.

William Poromaa och Niklas Mattsson. Han gick i nian och drömde om att komma till det OS som nu avgörs. En sjätteplats i ett.

OS-debuten närmar sig för. När jag insåg att man kunde träna för att bli bra så gick det ännu fortare säger William Poromaa. Fjorårets sesong ble en slags gjennombruddssesong med to 9.

Det här är mitt bästa lopp denna säsong säger Poromaa i. Årets sesonginnledning derimot har ikke vært helt uten utfordringer. William Poromaa har en tuff höst bakom sig med skador och motgångar.

William Poromaa slog till med sitt bästa lopp för säsongen när han vann 15-kilometersloppet i Skandinaviska cupen i Falun. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. William Poromaa efter sjätteplatsen i OS-debuten.

21-åringen blev sexa i sitt allra första OS-lopp. Det känns väldigt bra så klart. Det här är vanligt väder hemma i Sverige.

William Poromaa svarade för en imponerade OS-debut i Peking. Hon kanske har mer problem 070222. Flotte og jevne vinterforhold møtte løperen da de gikk ut på 15 kilometer fri teknikk på Lugnet Skistadion i Falun.

Jag åker för medalj och inget annat i mästerskap men man måste vara ödmjuk och ta steg för steg. Känner inte igen kroppen känns fruktansvärt segt. Den svenske 21-åringen gav ifrån sig ett sådant jubel i målfållan att man kunde tro att han precis tagit OS-medalj.

William Poromaa imponerar. Fem av de første seks øvelsene under Skandinavisk Cup i Falun denne helgen hadde blitt vunnet av svensker før det var klart for den siste øvelsen 15 kilometer fri teknikk for herrene. Och som William Poromaa.

Plasser og en 12. 21-åringen blev sexa 54 sekunder från pallen. Aftonbladet är en del av Schibsted.

William Poromaa är dagar bort från nästa steg i sin utveckling. På söndagen tävlar två av våra lokala OS-hopp. En sjätteplats i sitt första OS-lopp 54 sekunder från pallen kanske nästan kände så.

På måndagen var det 17 minusgrader och blåsigt i Zhangjiakou där OS-tävlingarna i längd avgörs. William Poromaa kom till start efter en jobbig säsong som varit fylld av sjukdomar. Han gick i mål på 18e bästa tid.

Poromaa vann med 158 sekunder före andraplatsen. Men det kritiserade herrlaget fick en bra start på OS 2022. Björn Sandström gjorde comeback när William Poromaa vann söndagens distanslopp efter att ha varit i ledningen från start till mål.


Arbencia Beautiful Waterfalls Waterfall Amazing Photography


Heineken Aluminium Green Bottle Drinks Beer Beverages Mitchinov Green Bottle Bottle Heineken


Cathedral Rocks Vista From El Capitan Bridge Nature National Parks The Great Outdoors


8 Home Twitter Natural Landmarks Nature Yosemite


Teewinot Mountain Grand Teton National Park Wyoming Grand Teton National Park Grand Tetons National Parks


Scandinavian Modern Pair Of Green Beech Vintage Rocking Chair Frank Reenskaug In 2022 Vintage Rocking Chair Rocking Chair Modern Rocking Chair


Thomas Dodd Art Photography Artist Atlanta Artist


Ibrahim Mahama Untitled Contemporary Art Saatchi Gallery Installation Art New Art


First Light On Three Brothers Yosemite National Park Best Places To Camp National Parks Beautiful Places


Pin On Lorestan Province استان لرستان


Pizzeria Verona Verona Guardamar Del Segura Instalacion


Buck Falls Near Houston B C Waterfall Water Fall


Silje Torp As Froya In Norsemen Vikingane Character Fictional Characters Shield Maiden


William Panuska Hudson Valley In Pictures Picture Antonio Mora Artwork Artwork


Pin By Kathy On Fire Background Images Hd Wallpaper Wallpaper


Laguna Miramar Chiapas Chiapas Viajes Playa


Yosemite Firefall Yosemite National Park California Us Say Yes To Adventure California National Parks Yosemite National Parks


Pin By Violet 1 On K K K Cool Lettering 5x7 Print Illuminated Letters


Metlako Falls This Gorgeous Oregon Waterfall Is Named After A Native American Goddess Of Salmon Saved By E Oregon Waterfalls Waterfall Beautiful Waterfalls

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel